WooCommerce: Mina beställningar överförs inte till Rackbeat

Om dina beställningar inte överförs till Rackbeat beror det vanligtvis på att rätt inställningar inte har valts för integrationen mellan Rackbeat och WooCommerce. Här måste du bland annat se till att du har gjort några önskade val i inställningarna för integrationen.

Det är viktigt att du i integrationsinställningarna väljer när en order ska överföras till Rackbeat. Det vill säga vilken status ordern måste ha i WooCommerce för att överföras.

Andra anledningar till att en order antingen inte kommer över eller att beloppet inte passar kan bero på att det finns varor som inte har skapats eller överförts till Rackbeat. Det är därför viktigt att du i integrationsinställningarna väljer om och hur du vill att varor ska synkroniseras och att alla varunummer i WooCommerce måste skapas som varunummer i Rackbeat.

Woocommerce indstillinger

Dubbelkolla:

Har en vara skapats i Rackbeat för frakt och rabatt?

Vilken status har ordern i WooCommerce?

Hur ställs inställningen in under "Status för WooCommerce-order att synkronisera"?

(Finns det ett mail på kunden - kolla om det gäller WooCommerce)

Notera:

Om du har varor skapade i WooCommece som ännu inte finns i Rackbeat kommer du att upptäcka att beställningar som sedan överförs till Rackbeat antingen inte kommer överföras eller att beställningarna inte kommer att matchar beställningarna som visas i WooCommerce.