Opret en Rackbeat-aftale

Skal du oprette en aftale i Rackbeat og er i tvivl om, hvordan du gør? Så følg med her!

Fantastisk, at du gerne vil i gang med Rackbeat! Det er vi glade for! 🥳

Oprettelsen af en aftale i Rackbeat er ret ligetil. Bare bliv hængende for at se, hvordan du gør.

1. Klik først på "Bliv kunde"

Klik først på "Bliv kunde"

2. Nu indtaster du dine virksomhedsoplysninger

Nu indtaster dine virksomhedsoplysninger

3. Accepter betingelserne

Accepterer betingelserne

4. "Tilmeld mig nyhedsbreve"

Det er en god idé at klikke dette felt af, da der månedligt vil komme systemopdateringer, servicemeddelelser og meget andet i nyhedsbrevet:

Tilmeld mig nyhedsbreve

5. Klik så på "Jeg er ikke en robot"

Selvom det nok er et overflødigt felt, er det altid godt lige at få det genbekræftet:

Klik så på "Jeg er ikke en robot"

6. Nu er du klar til at klikke "Opret din aftale"

Nu er du klar til at klikke "Opret din aftale"

7. Kontoen sættes op

Der går kun et lille øjeblik, så er din konto klar:

Afvent, at kontoen sættes op

8. Valg af abonnementstypen

Her skal du vælge, hvilken abonnementstype, du vil have tilknyttet din aftale. Der er nemlig forskellige funktioner inkluderet i basis- og premium-abonnementerne.

Du kan læse mere om vores abonnementer her.

Trin 1 af 7: Valg af abonnementstypen

9. Opsætning af virksomhedsinformationer

Nu kan du indtaste dine virksomhedsinformationer. Alternativt kan disse udfyldes i Rackbeat på et senere tidspunkt, men det anbefales, at du får det overstået med det samme:

Trin 2 af 7: Opsætning af virksomhedsinformationer

10. Valg af lagerprincip og standardvaluta

I Rackbeat har du mulighed for at bruge én ud af to lagerprincipper: gennemsnitlig kostpris eller FIFO.

Hvis du opretter en premiumkonto, vil du have mulighed for at vælge FIFO, ellers vil du kun kunne vælge "Gennemsnitlig kostpris".

Ligeledes skal du vælge din standardvaluta under oprettelsen af kontoen.
OBS! Disse kan ikke ændres efterfølgende.

Trin 3 af 7: Valg af lagerprincip og Standard valuta

11. Opsætning af integrationer

Her får du mulighed for at integrere Rackbeat med dine andre systemer i dit set-up, f.eks. dit økonomisystem.

Hvis du ikke er klar til at sætte Rackbeat op med dine andre systemer, kan du sagtens gøre det på et senere tidspunkt.

Trin 4 af 7: Opsætning af integrationer

12. Opsætning af lokationer

Arbejder du med flere lagerlokationer, kan du sætte dem op her:

Trin 5 af 7: Opsætning af lokationer

13. Kontoen er oprettet!

Nu er du kommet igennem hele opsætningen, og du er klar til at tage systemet i brug:

Trin 6 af 7: Kontoen er oprettet!

Bonus: Sådan opretter du dine produkter, leverandører, kunder m.m.

Der er tre måder, hvorpå du kan skyde din egen data ind i systemet. Du kan selv oprette hvert enkelt produkt m.m., du kan importere din data, eller integrere din aftale med dine andre programmer. Her forklarer vi, hvordan du gør med dine varer:

Manuel oprettelse af varer

1. Vælg fanen "Varer" øverst
  2. Klik på "Produkter" i menuen
  3. Klik på "Opret ny" øverst til højre
  4. Udfyld den generelle information om varen
    NB! Salgsprisen i Rackbeat skal altid angives uden moms
  5. Klik på "Opret produkt" for at afslutte.

Import af nye produkter

1. Klik på fanen “Varer” øverst
  2. Klik på “Produkter” i menuen
  3. Klik “Importer” øverst i højre hjørne
  4. Du har nu mulighed for enten at vælge din egen excel-fil eller at downloade en eksempel-fil ved at klikke på teksten "Eksempel fil"
    Vi anbefaler, at du downloader eksempel-filen og benytter denne for at sikre, at du får den korrekte data med i importen.

Dit datasæt skal dog overholde nogle kriterier for, at vores system læser det korrekt. Læs her, hvordan du overholder dem.

Der følger egentlig samme principper for importen eller den manuelle oprettelse af leverandører og kunder. Men vi har skrevet nogle artikler, der hjælper dig her:

Manuel oprettelse af leverandører

Sådan importerer du leverandører

Manuel oprettelse af kunder

Sådan importerer du kunder

Således kom vi helt til bunds i opsætningen af din konto. Nu er der ikke andet tilbage end at ønske dig rigtig god fornøjelse!