Proformafaktura i Rackbeat

I Rackbeat kan du oprette en proformafaktura ved at ændre navnet på en tilbuds- eller ordreskabelon til "Proformafaktura", hvilket tilføjer fleksibilitet til dine faktureringsprocesser.

Som standard tilbyder Rackbeat ikke en dedikeret proformafaktura skabelon, men du kan stadig oprette én ved at tilpasse én af dine eksisterende eller nye layout skabeloner.

Tilgå Layouts for Tilpasning

For at oprette en proformafaktura skabelon i Rackbeat, så skal du:

1. Navigere til Layouts: Gå til indstillingerne for 'Layouts' i Rackbeat.
  2. Vælg layout eller opret nyt: Vælg det layout du ønsker at redigere i, ved at klikke på navnet, alternativt kan du oprette et helt nyt layout.
  3. Vælg Skabelon: Åbn enten tilbuds- eller ordreskabelonen afhængigt af hvilken du ønsker at ændre.

Det forudsætter dog, at du ikke benytter enten tilbudsskabelonen eller ordreskabelonen, da det er en af disse skabeloner du skal ændre i.

Skal du oprette et nyt layout? Så se hvordan i vores artikel: Layouts i Rackbeat

Ændring af Skabelonnavn

• Rediger Skabelonnavnet: Ændr navnet fra "Tilbud" eller "Ordre" til "Proformafaktura".

Husk at gemme dit layout når du har ændret titlen.

Anvendelse af Proformafaktura

Når skabelonen er ændret, kan den bruges til at oprette dokumenter markeret som "Proformafaktura", som senere kan konverteres til en faktisk ordre eller faktura.

Der står nu "proformafaktura" på det tilbud vi har oprettet og på den måde kan du bruge tilbudsfunktionen i Rackbeat med et layout til at sende en 'proformafaktura'.

HUSK! At ændre layoutet på dit tilbud til at matche det layout som du har sat op, for at dine ændringer bliver synlige.

Ved at benytte denne metode kan du omgå Rackbeat's standardindstillinger og tilpasse systemet til at håndtere proformafakturaer, hvilket øger fleksibiliteten i faktureringsprocesserne.