Ændring af faktureringsoplysninger

Du kan nemt ændre dine faktureringsoplysninger inde i Rackbeat - dem finder du ved at følge denne guide.

1. Klik først på "Virksomhedsindstillinger"

Hold musen over dit navn oppe i højre hjørne og klik på virksomhedsindstillinger i menuen, som kommer frem:

2. Klik så på "Fakturering"

I venstre side finder du "Fakturering" under "System," som du klikker på:

3. Dine oplysninger

Her finder du de samlede faktureringsoplysninger for kontoen:

4. Vælg faktura e-mail

Her kan du ændre den mail, som fakturaen skal sendes afsted til. Husk at trykke gem:

Og sådan tilgår du dine faktureringsoplysninger, som du altid kan justere på.

Vi har også lavet en lille video, der forklarer, hvordan du ændrer dine faktureringsoplysninger: