Ändring av faktureringsinformation

Du kan enkelt ändra din faktureringsinformation inne i Rackbeat - du hittar den genom att följa denna guide.

1. Klicka först på "Företagsinställningar"

Håll muspekaren över ditt namn uppe i övre högra hörnet och klicka på företagsinställningar i menyn som visas:

2. Klicka sedan på "Fakturering"

På vänster sida hittar du "Fakturering" under "System," vilket du bör klicka på:

3. Din information

Här hittar du all faktureringsinformation för kontot:

4. Välj faktura-e-post

Här kan du ändra e-postadressen dit fakturan ska skickas. Kom ihåg att klicka på spara:

Och det är så du får åtkomst till din faktureringsinformation, som du alltid kan justera.