Endring av faktureringsinformasjon

Du kan enkelt endre faktureringsinformasjonen din inne i Rackbeat - du finner dem ved å følge denne veiledningen.

1. Klikk først på "Firmainnstillinger"

Hold musen over navnet ditt i øverste høyre hjørne og klikk på firmainnstillinger i menyen som vises:

2. Deretter, klikk på "Fakturering"

På venstre side finner du "Fakturering" under "System," som du skal klikke på:

3. Din informasjon

Her finner du all faktureringsinformasjon for kontoen din:

4. Velg faktura e-post

Her kan du endre e-postadressen fakturaen skal sendes til. Husk å klikke på lagre:

Slik får du tilgang til faktureringsinformasjonen din, som du alltid kan justere.