Sådan opsiger du en bruger i Rackbeat

I denne artikel kan du læse, hvordan du trin-for-trin opsiger en bruger.

Du skal være opmærksom på, at en opsigelse af en bruger i Rackbeat vil følge opsigelsesperioden på 3 måneder.

Du vil derfor se at der kommer til at stå hvilken dato som brugeren lukkes ned på:

I dette tilfælde er opsigelsen sket den 30. maj 2024 for brugeren som hedder "Test 2".

Trin 1: Gå til "Virksomhedsindstillinger". Du kan finde dette i menuen øverst til højre på din Rackbeat-side.

Trin 2: Klik nu på "Brugere" i menuen i venstre side.

Trin 3: Find den bruger, du ønsker at slette i listen over brugere.

Trin 4: Når du har fundet den bruger, du ønsker at slette, skal du klikke på krydset, som er placeret til højre for brugerens navn.

Trin 5: Bekræft sletningen af brugeren. Når du har klikket på krydset, vil du blive bedt om at bekræfte, at du ønsker at slette brugeren. Vær opmærksom på, at sletning af en bruger er permanent og ikke kan fortrydes.

Tilbagekald brugeradgang: Her kan du gøre, at brugeren ikke længere har mulighed for at logge ind i Rackbeat.

Når du har bekræftet sletningen, vil opsigelsesvarslen træde i kræft og din bruger lukkes ned efter 3 måneder - dette gælder også hvis der sættes hak i "tilbagekald brugeradgang".