Webhooks i Rackbeat

Med webhooks sendes der automatisk information til et andet system i realtid.

Når du har opsat dine webhooks, sendes der automatisk information til den integrationen, din webhooks er synkroniseret med.  Dette gør det muligt for integrationer, at samarbejde og reagere på hinanden så snart der sker en ændring.

Tilgå dine Webhooks

Følg disse trin for, for at tilgå og administrere dine webhooks i Rackbeat:

1. Virksomhedsindstillinger: Placer musen over dit navn i øverste højre hjørne, og klik på "Virksomhedsindstillinger".
  2. Vælg Webhooks: Fra menuen i venstre side, klikkes der på "Webhooks".

Oversigt over Webhooks

I webhook oversigten, finder du overblikket over dine webhooks, samt deres informationer.

• ID: Identifikationsnummer for webhooks.
  • Plugin: Angiver det plugin eller integration der er forbundet til din webhook, som f.eks. "e-conomic".
  • Begivenhed: Beskriver det webhooken er sat op til, at reagerer på. Et eksempel på dette kunne være: "supplier.updated", som indhenter opdateringer fra leverandørenes data.
  • Fejl siden success: Antal fejl registreret siden aktivering.
  • Aktiveret: Angiver om din webhook er aktiv eller inaktiv.