Webhooks i Rackbeat

Rackbeats webhook-funksjon tillater integrasjon med systemhendelser og automatisering, med mulighet for overvåking av webhooks via virksomhetsinnstillingene.

En webhook er en funksjon som automatisk sender informasjon til et annet system, når en bestemt hendelse skjer. Det gjør det mulig for systemer å samarbeide og reagere på hverandre uten menneskelig innblanding.

Tilgang til Webhooks

For å få tilgang til Webhooks i Rackbeat, kan du følge disse trinnene:

1. Naviger til Firmainnstillinger: Plasser musen over navnet ditt øverst i høyre hjørne og klikk op "Firmainnstillinger"
  2. Velg Webhooks: Fra menyen på venstre side, klikk på "Webhooks"

Oversikt over Webhooks

Når du har tilgang til Webhook-seksjonen vil du se en oversikt som inneholder viktig informasjon om hver enkelt webhook:

• ID: Identifikasjonsnummer for webhooken
  • Plugin: Angir hvilket plugin eller integrasjon webhooken er forbundet til, som for eksempel "e-conomic"
  • Begivenhet: beskriver hendelsen webhooken reagerer på. Et eksempel kan være: "supplier.updated" som reagerer når man oppdaterer leverandørdataen.
  • Feil siden suksess: Antall feil registrert siden siste aktivering
  • Aktivitet: Angir om webhooken er aktiv eller inaktiv

Support

Hvis du opplever problemer med en webhook, anbefales det å kontakte Rackbeat's support tema for assistanse.

Webhooks er en kraftfull funksjon i Rackbeat som muliggjør sanntidsintegrasjoner og automatisering. Ved å bruke webhooks kan du forbedre effektiviteten og reaksjonsevnen i ditt arbeid med Rackbeat.