Rapport: Serienumre i Rackbeat

Rackbeat's serienummerstyring gør det muligt at spore unikke varer præcist via serienumre og giver detaljeret rapportering om varebevægelser og status.

Serienummerstyring i Rackbeat giver mulighed for nøjagtig sporing af unikke varer gennem deres serienumre. Dette modul kan tilføjes fra indstillingerne og giver detaljeret overblik over varebevægelser.

Se mere om tilføjelse af modulet serienummerstyring her: Tillægsmodulet: Serienummerstyring og her Serienummerstyring (Pris)

Tilgå Serienummer Rapport

For at tilgå serienummer rapporten i Rackbeat, skal du blot følge disse trin:

1. Gå til 'Rapportering': Vælg 'Serienumre' fra menuen.
  2. Anvend Filtre: Du kan filtrere rapporten baseret på varer, serienumre, kunder, leverandører, og lagerstatus.

Rapport Detaljer

Rapporten indeholder information, der hjælper dig med at spore dine serienumre:

• Nummer: Unikt serienummer for varen.
  • Varenummer: Nummeret der er knyttet til varen.
  • Varenavn: Navnet på varen.
  • Lokation: Aktuel eller sidste kendte lokation for varen.
  • Ind via: Hvordan varen er modtaget i Rackbeat.
  • Ud via: Hvordan varen har forladt lageret.

Overblik og Styring

Denne funktion giver et overblik over alle serienumre, deres bevægelser, og status. Det er essentielt for virksomheder, der kræver præcis sporing af deres enheder.

Bemærkninger

• Manuel Indtastning: Serienumre skal indtastes manuelt ved modtagelse.
  • Import af Serienumre: Mulighed for at importere serienumre gennem en regulering, hvis nødvendigt.

Afslutning

Effektiv håndtering af serienumre i Rackbeat sikrer nøjagtig og pålidelig sporing af produkter. Dette er afgørende for virksomheder, der håndterer varer med unikke identifikationsnumre.