Status i Rackbeat

Statusoptælling i Rackbeat hjælper med at verificere lagerets nøjagtighed og værdi.

En statusoptælling kan være afgørende for at sikre nøjagtigheden af lagerregistreringer og værdiansættelsen af varelageret.

Formål med statusoptælling

Gennem en statusoptællingen kontrolleres og justere varelageret ved, at sammenligne det faktiske antal varer på lager med den bogførte mængde.

Sådan laver du status i Rackbeat

Tilgå Optællingsrapporten

For at foretage en statusoptælling:

1. Naviger til 'Rapportering', og Vælg 'Optælling'.
  2. Indstillinger for rapporten: I dette overblik, kan du filtrere baseret på varer, varegrupper, dato, og lokation. Du kan også vælge at inkludere eller ekskludere bestemte varer baseret på dine behov.

Filtreringsmuligheder

• Vare: Fra og til (OBS! begge disse felter skal udfyldes, uagtet om der er tale om kun en vare).
  • Varegruppe: Fra og til.
  • Dato: Til.
  • Lokation: Vælg lokation.
  • Yderligere Filterindstillinger: Skjul tomme varer, vis per lokation, ekskluder ikke-transaktionerede varer (Varer der ingen bevægelse har haft indenfor de seneste 3, 6, 12 og 24 måneder).

Eksporter og juster

Efter oprettelse af rapporten kan du eksportere dataen til et Excel eller et csv-ark, hvor du kan foretage de nødvendige justeringer.

Disse justeringer skal derefter opdateres i Rackbeat som en lagerregulering. Her kan du med fordel importere din regulering gennen reguleringsfanen.

Du kan læse mere om, hvordan du laver lagerreguleringer i denne guide: Reguleringer i Rackbeat