Shopify: Manuel overførsel af ordrer til Rackbeat

Står du med en eller flere ordrer, der ikke er overført til Rackbeat fra Shopify? Så kan du benytte denne guide til manuelt at overføre dem.

1. Klik på "Virksomhedsindstillinger"

Du starter helt fra starten og logger ind på din Rackbeat-aftale. Hold så musen over dit brugernavn og gå til dine virksomhedsindstillinger.

2. Klik på Apps

I venstre side, kan du klikke dig ind på dine Apps:

3. Find Shopify

Find og klik på dine Shopify Indstillinger i listen over apps:

4. Klik på din butik

Vælg så din butik:

5. Klik på Advanced

Gå til Advanced inde i Shopify-appen skal du finde og åbne Advanced-sektionen:

6. Find "Manually GET Shopify Order" og indsæt ordre-URL

I "Manually GET Shopify Order"-feltet skal du indsætte den sidste streng af ordre-URL'en.

For at finde ordre-URL'en, skal du:

1. Gå til Shopify og log ind på din konto. Her navigerer du så til den pågældende ordre.

2. Kopier den sidste streng af tal i ordrens URL'en.

Eksempel: "admin.shopify.com/store/RACKBEATSHOP/orders/5798914851161" - kopier "5798914851161":

7. Sæt strengen i feltet

Efter at have indsat ordre-URL'en, klik på GET for at initiere den manuelle overførsel.

8. Så! Nu burde ordren blive overført korrekt til Rackbeat:

Denne lille vejledning skulle gerne have gjort det fuldstændig klart for dig, hvordan du får overført din ordre til Rackbeat, såfremt du mangler nogle ordrer fra din Shopify-konto. 😊