Shopify: Manuell overføring av bestillinger til Rackbeat

Står du med en eller flere bestillinger som ikke er overført til Rackbeat fra Shopify, kan du benytte denne veiledningen for å manuelt overføre dem.

1. Klikk på "Firmaoppsett"

Start fra begynnelsen ved å logge inn på din Rackbeat-konto. Hold deretter musen over brukernavnet ditt og gå til firmainnstillinger ditt:

2. Klikk på Apps

På venstre side kan du klikke deg inn på appene dine:

3. Finn Shopify

Finn og klikk på Shopify-innstillingene i listen over apper:

4. Klikk på butikken din

Velg deretter butikken din:

5. Klikk på Advanced

Gå til Advanced inne i Shopify-appen, og åpne Advanced-seksjonen:

6. Finn "Manually GET Shopify Order" og sett inn ordre-URL

1. I feltet "Manually GET Shopify Order" skal du sette inn den siste strengen av ordre-URL-en.
  2. For å finne ordre-URL-en, må du:

Gå til Shopify og logg inn på kontoen din. Naviger deretter til den aktuelle bestillingen.

Kopier den siste strengen med tall fra bestillingens URL.

Eksempel: "admin.shopify.com/store/RACKBEATSHOP/orders/5798914851161" - kopier "5798914851161":

7. Sett inn strengen i feltet

Etter å ha satt inn ordre-URL-en, klikk på GET for å starte den manuelle overføringen:

8. Sånn! Nå skal bestillingen være overført korrekt til Rackbeat:

Denne lille veiledningen skulle forhåpentligvis ha gjort det helt klart for deg hvordan du overfører bestillingen din til Rackbeat, hvis du mangler noen bestillinger fra Shopify-kontoen din. 😊