Om WooCommerce integrationen

I denne artikel gennemgås opsætningen af WooCommerce integrationen.

For at synkronisere data mellem WooCommerce og Rackbeat, skal WooCommerce integreres til din Rackbeat aftale.

Sådan fungerer integrationen mellem WooCommerce og Rackbeat:

Når salgsordrer bliver oprettet i WooCommerce, synkroniseres de i realtid til til Rackbeat.

Ved at integrere WooCommerce integrationen til jeres Rackbeat aftale, undgår du I at taste jeres salg manuelt ind i Rackbeat. Udover dette, vil jeres lagerantal også blive synkroniseret i realtid - dette sikre at der ikke oversælges på jeres webshop.

Hvis du ønsker at redigere og oprette vare på tværs af disse systemer, er dette også muligt - her vælges der i integrationsindstillingerne, hvilken system du ønsker at oprette og opretholde vare i. Herefter vil det være det valgte system der er master for dette. Laves der derefter en vare eller en vareopdatering i det system er ikke er valgt som master, vil opdateringen ikke synkroniseres.

Du kan også vælge at fravælge synkroniseringen.

WooCommerce integrationen understøtter "multi shops" - det vil sige, at én Rackbeat aftale kan integreres til flere forskellige webshops, hvilket sikre fuld synkronisering af lagerbeholdninger på tværs af alle shops.

Prisen for integration til den første webshop er gratis, herefter betales DKK 100/måned for alle ekstra shops, der tilknyttes din Rackbeat-aftale.

Hvilke data synkroniseres fra WooCommerce til Rackbeat?

• Salgsordrer.
  • Varer.
Du kan vælge om du vil oprette dine varer i WooCommerce eller Rackbeat. Datasynkroniseringen sker både ved oprettelse og vedligeholdelse af varer.

Varedata der synkroniseres:
    • SKU-nummer.
    • Varenavn.
    • Salgspris.
    • Beskrivelse - også på variationer.

OBS! synkroniseringen er envejs. Hvis du vælger at oprette og vedligeholde dine varer i WooCommerce, så skal alle opdateringer ske i dette system.

Hvilke data synkroniseres fra Rackbeat til WooCommerce

• Lagerantal - hvis dette ønskes.
  • Varer: Du kan vælge, at oprette dine varer enten i WooCommerce eller Rackbeat. datasynkroniseringen gælder både ved oprettelse og vedligeholdelse.

OBS! synkroniseringen er envejs. Hvis du vælger at oprette og vedligeholde dine varer i Rackbeat, så skal alle opdateringer ske her.

Varedata der synkroniseres:
    • SKU-nummer.
    • Varenavn.
    • Salgspris.

Opstartssynkronisering

Ved opsætning af WooCommerce integrationen, har du mulighed for at lave en opstartssynkronisering. Denne synkroniserer nuværende vare og lagerbeholdning fra WooCommerce til Rackbeat.

Opstartssynkroniseringen kan ikke laves fra Rackbeat til WooCommerce - dette er udelukkende en synkronisering fra WooCommerce til Rackbeat.

Hvad synkroniserer vi ikke?

Integrationen mellem Rackbeat og WooCommerce er ikke et PIM, og kan derfor ikke synkronisere til produktkategorier, tilføje tags, etc. Rackbeat kan heller ikke oprette variationer i WooCommerce, så hvis du arbejder med variationer, anbefaler vi, at synkroniseringen af produktdata sker fra WooCommerce til Rackbeat (dvs. WooCommerce er "master" for produktoprettelse og vedligeholdelse).

TIP: Læs også vores Helpdesk artikel "WooCommerce: Ordreflow & synkronisering af lagerbeholdning" for mere viden om integrationen mellem WooCommerce og Rackbeat.

Skal du have hjælp til opsætning af integrationen, guider vi dig igennem i artiklen "Opsætning af WooCommerce integrationen".