Sådan opretter du salgsordrer

Du kan oprette en salgsordre på to forskellige måder i Rackbeat. Hvilken metode der passer dig bedst, afhænger af din arbejdsgang. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du opretter en salgsordre fra bunden.

Du kan også oprette en salgsordre gennem et tilbud. Bliv klogere på denne fremgangsmåde i vores artikel: "Sådan konverterer du et tilbud til en salgsordre".

Oprettelse af salgsordre fra bunden

1. Vælg fanen “Salg” øverst

2. Klik på "Ordre" i menuen

3. Klik på “Opret ny” i øverste højre hjørne

4. Vælg en eksisterende kunde fra listen (har du mange kunder, kan du trykke “vis flere resultater” for at få hele kundelisten med eller søge efter et kundenavn/kundenummer ved at skrive direkte i tekstfeltet)

NB! du har også mulighed for at vælge “Opret” nederst i drop-down menuen for at oprette en helt ny kunde

5. Klik derefter “Opret og rediger”

6. Angiv relevant information

7. Tilføj varer ved at klikke på "Opret ny"/"Tilføj varesamling"

8. Når du har tilføjet de varer, du ønsker inkluderet i ordren, klik på "Send til kunde" - herefter får du muligheden for at kunne vælge at sende ordrebekræftelsen til kunden på mail eller helt lade være og blot afslutte processen

9. Tryk "Send" for at afslutte - ordren vil herefter blive registreret som "Sendt" (/bekræftet) i systemet