Sådan opretter du kundegrupper

Lær at oprette kundegrupper i Rackbeat for at tildele rabatter og analysere salgsdata effektivt.

Oprettelse af kundegrupper i Rackbeat kan hjælpe dig med at administrere kundespecifikke rabatter og priser effektivt. Følg disse trin for at oprette en kundegruppe.

Trin-for-Trin Guide:

1. Gå til Salg: Klik på "Salg" fanen øverst i Rackbeat.

2. Vælg Kundegrupper: Klik på "Kundegrupper" i menuen for at tilgå sektionen for kundegrupper.

3. Opret Ny Kundegruppe: Klik på "Opret ny" i øverste højre hjørne for at starte processen.

• Tildel gruppen et nummer. Hvis du ikke angiver et nummer, vil Rackbeat automatisk generere et unikt nummer for dig.
    • Giv kundegruppen et navn.
    • Angiv en eventuel rabatsats, som automatisk vil blive anvendt på alle varer for kunder i denne gruppe.
    • Vælg, om eksisterende kunder i gruppen også skal opdateres med den nye rabatsats. (Dette er relevant hvis du ændrer rabatsatsen efter at kunderne er blevet tilføjet til gruppen)
  4. Afslut Oprettelsen: Når du har indtastet alle oplysninger, klik på “Opret ny kundegruppe” for at færdiggøre, eller “Opret og ny” for at forberede oprettelsen af endnu en gruppe.

Yderligere Tilpasning:

• Rediger Kundegruppe: Efter oprettelse kan du tilføje specifikke prisaftaler for varer inden for kundegruppen ved at klikke på gruppenummeret og vælge fanen “Varer”.

• Tilpas Priser: Inden for “Varer” kan du fastsætte priser for bestemte varer, som vil være gældende for hele kundegruppen.

Der findes ligeledes 2 ekstra valgmuligheder som du kan sætte flueben i:
    • Opdater særpriser på kunder?
      • Hvis du udfylder dette felt, vil særpriser på kunder i gruppen blive overskrevet med dem du indtaster her. (Det er relevant hvis kunderne har deres egne særpriser)
    • Konvertere priser til kundevaluta?
      • Hvis det er markeret, vil specialpriser blive konverteret til kundernes valuta, før kundernes specialpriser overskrives, og før de anvendes på linjer. (Det er relevant hvis du arbejder med forskellige valutaer)
  • Importér Priser: Du har også mulighed for at importere prissætninger, hvilket effektiviserer processen ved når du har mange varer.