Sådan opretter du brugere

Du kan nemt tilføje flere brugere direkte fra din Rackbeat-konto. Du kan både tilføje standardbrugere og mobilbrugere/lagerbrugere. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du gør.

Det er rigtig nemt at tilføje flere brugere på din konto i Rackbeat, vi vil meget gerne vise dig hvordan du gør.

Prisen pr. bruger er baseret på abonnementstypen på din konto i Rackbeat. Du kan læse mere om vores kontotyper her: Abonnementer og priser

1. Hold musen over navnet i højre hjørne

Hold musen over navnet i højre hjørne

2. Klik på Virksomhedsindstillinger

Klik på Virksomhedsindstillinger

3. Klik på Brugere

Klik på Brugere

4. Klik på Opret ny

Klik på Opret ny

5. Indtast navn

Indtast navn

6. Indtast E-mail

Indtast E-mail

7. Indtast adgangskode

Indtast adgangskode

8. Vælg sprog

Vælg sprog

9. Vælg brugertypen

Vælg brugertypen

10. Klik på "opret bruger"

Klik på "opret bruger"