Sådan opretter du leverandører

Du kan oprette leverandører på to måder i Rackbeat: Manuelt og via import. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du kan oprette leverandører manuelt.

Vigtigt at Vide Før Oprettelse af Leverandører i Rackbeat

Før du dykker ned i at oprette nye leverandører, skal du sørge for, at du har oprettet "Leverandørgrupper".

Hver leverandør skal tilknyttes en sådan gruppe. Hvis du endnu ikke har oprettet nogen leverandørgrupper, kan du finde vejledning i vores guide: "Sådan opretter du en leverandørgruppe".

Du kan manuelt oprette dine leverandører i Rackbeat, nedenfor kan du se hvordan man gør.

Manuel Oprettelse af Leverandører:

1. Vælg Indkøb: Start i Rackbeat ved at gå til "Indkøb" fanen øverst.

2. Gå til Leverandører: Klik på "Leverandører" i menuen for at se eksisterende leverandører eller for at oprette nye.

3. Opret Ny Leverandør: Tryk på "Opret ny" knappen, som findes i øverste højre hjørne, for at starte oprettelsesprocessen.

4. Udfyld Leverandør information: Angiv de nødvendige oplysninger om din nye leverandør.

5. Afslut og Gem: Når du har indtastet alle relevante oplysninger, klik på "Opret leverandør" for at fuldføre oprettelsen.

Yderligere Ressourcer: