Sådan opretter du styklister

En stykliste er en liste over de dele, der skal til for at lave en hel vare. Skal du f.eks. lave et bord, skal du bruge 4 ben, en bordplade og skruer. De dele er til sammen en stykliste. Nedenfor kan du lære, hvordan du laver en stykliste.

Styklister kan oprettes på to måder: Manuelt eller via en import. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du opretter produkter manuelt. Hvis du har brug for hjælp til import, kan du læse vores Helpdesk-artikel "Sådan importerer du styklister".

Manuel oprettelse af styklister

1. Vælg fanen “Varer” øverst
  2. Klik på “Styklister” i menuen
  3. Klik på “Opret ny” øverst til højre
  4. Udfyld information for styklisten
  5. Nederst på siden kan du tilføje de produkter, der skal indgå i styklisten. Klik på produktfeltet og vælg et produkt, der skal indgå i styklisten, og angiv antal
    For at tilføje en produktlinje mere, kan du klikke på "Tilføj nyt produkt" og gentage proceduren
  6. Hvis du ønsker en anden salgs- eller kostpris end de foreslåede, kan du indtaste disse
  7. Klik på “Opret stykliste” for at afslutte eller “Opret og ny” for at afslutte den aktuelle stykliste og påbegynde oprettelsen af en ny