Sådan opretter du tilbud

I Rackbeat kan du oprette et tilbud til en kunde, som du efterfølgende kan konvertere til en ordre, hvis kunden accepterer tilbuddet. Neden for guider vi dig igennem, hvordan du opretter et tilbud.

Oprettelse af et tilbud i Rackbeat er enkel og intuitiv. Følg disse trin for at oprette et overbevisende tilbud til dine kunder.

Trin-for-Trin Guide:

1. Vælg Salg: Gå til "Salg" fanen øverst i Rackbeat.

2. Find Tilbud: Klik på "Tilbud" i menuen for at åbne tilbudssektionen.

3. Opret Nyt Tilbud: Tryk på "Opret ny" i øverste højre hjørne for at starte processen.

• Vælg en eksisterende kunde fra listen eller brug søgefunktionen til at finde en specifik kunde.
    • Tip: Hvis du skal oprette en ny kunde, vælg "Opret" i bunden af dropdown-menuen.
  4. Udfyld Tilbuddet: Klik på "Opret og rediger" og indtast alle nødvendige informationer for tilbuddet.

• Angiv overskrift, noter, forventet leveringsdato og gyldighedsperiode for tilbuddet.
  5. Tilføj Varer: Klik på "Opret ny" eller "Tilføj varesamling" for at inkludere produkter i tilbuddet.

• Vælg de ønskede varer, angiv antal og specificer yderligere detaljer for hver vare.
  6. Gem og Send Tilbud: Efter at have tilføjet alle varer, klik på “Gem” for at vende tilbage til tilbuddet eller “Gem og ny” for at fortsætte med at tilføje flere varer.

• Når tilbuddet er klar, klik på "Bekræft" for at afslutte. Vælg, om tilbuddet skal sendes via e-mail til kunden.

Når du har sendt tilbuddet, er det gemt i Rackbeat, og du kan nemt følge op på det eller konvertere det til en ordre, når kunden accepterer. Rackbeat gør det nemt at holde styr på alle dine salgstilbud, så du kan fokusere på at drive din forretning fremad.

Ønsker du at foretage ændringer i brødteksten på mailen som sendes afsted mod din kunde, så se her hvordan du ændrer i skabelonen: Layouts i Rackbeat