Sådan opretter du lokationer

Rackbeat gør det muligt at knytte dine produkter til forskellige lokationer, angive standardlokationer og tilføje specifikke underlokationer, rækker og hylder, så du altid ved, hvor en given vare befinder sig på et pågældende lager.

Lokationer kan oprettes på to måder: Manuelt eller via import. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du opretter en lokation manuelt. Hvis du har brug for hjælp til import, kan du læse vores Helpdesk-artikel "Sådan importerer du lokationer".

Manuel oprettelse af lokationer

1. Vælg fanen “Varer” øverst
  2. Klik “Lokationer” i menuen
  3. Klik “Opret ny” i øverste højre hjørne
  4. Giv lokationen et navn og (valgfrit) et nummer
    Hvis du lader "nummer" stå tomt, vil Rackbeat automatisk generere et nummer
  5. Klik “Opret lokation”
  6. Hvis lokationen har en underlokation (f.eks. “Reol 3”), kan denne tilføjes ved at klikke på “Opret ny underlokation” nederst
  7. Giv underlokationen et navn og (valgfrit) et nummer
  8. Klik “Opret og ny”
  9. Hvis underlokationen selv har en underlokation (f.eks. “Hylde 10”),  kan denne oprettes ved at klikke på “+” til højre for den allerede eksisterende underlokation (i eksemplet her “Reol 3”)
  10. Giv den nye underlokation et navn , og og (valgfrit) et nummer
  11. Klik “Opret og ny”
  12. Lokationen samt underlokationerne er nu oprettet og kan ses i oversigten - lokationen kan nu tilknyttes varer

Tilknyt lokation til produkt

Nu skal du knytte din lokation til det/de produkter, som du ønsker, som standard skal have denne placering.

1. Vælg fanen "Varer" øverst
  2. Klik "Produkter" i menuen
  3. Vælg det produkt i oversigten, som du ønsker at knytte til lokationen
  4. I den generelle information om produktet skal du klikke på feltet "Standard lokation" og vælge den placering, du ønsker at bruge som standard for dette produkt
  5. Gå ned i bunden af siden og klik på "Gem ændringer" for at afslutte