Lagerflyt i Rackbeat

Du kan flytte dine varer fra én lokation til en anden Du har også mulighed for at flytte varerne til en midlertidig “transport” lokation, hvis varerne f.eks. skal flyttes fysisk fra én adresse til en anden adresse.

I Rackbeat kan du udføre to typer lagerflyt: almindeligt lagerflyt og internt lagerflyt. Denne guide forklarer forskellen på de to og hvordan du effektivt administrerer disse processer.

Typer af Lagerflyt

Almindeligt Lagerflyt

Dette er den basale form for flytning af varer fra en lokation til en anden inden for virksomheden.

Oprettelse af Almindeligt Lagerflyt

1. Vælg fanen "Varer".
  2. Klik på "Lagerflyt" i menuen.
  3. Klik på "Opret ny" for at indtaste detaljer såsom dato, lokationer, og årsag.
  4. Vælg produkt og antal. For flere produkter, tilføj linjer.
  5. Gem som kladde og bogfør for at bekræfte flytningen.

Internt Lagerflyt

Bruges til varer, der er under længerevarende transport, som f.eks. i en container eller på et fragtskib.

Oprettelse af Internt Lagerflyt

1. Vælg fanen "Varer".
  2. Klik på "Internt Lagerflyt" i menuen.
  3. Opret en ny flytning og angiv dato samt tre lokationer: start, transport, og slut. Klik "Opret" for at tilføje varer.
  4. Tilføj varer og antal, og bogfør for at starte flytningen.
    1. Bogføringen af flytningen vil flytte varene til deres transport lokation.

5. For at afslutte flytningen, opret modtagelse og rediger den, juster antal, og bekræft modtagelsen.

6. Varene er ny modtaget på slut destinationen.

Administration af Lagerflyt

• Import af Lagerflyt: For større mængder varenumre kan lagerflyt importeres via en CSV-fil.
    • Det er ikke muligt at importere et internt lagerflyt, denne del skal klares manuelt.
  • Overvågning: Alle lagerflytninger gemmes som kladder indtil de bogføres, hvilket opdaterer lagerantal og lokation.

Bemærkninger

• Varer under transport tæller stadig med i den samlede og tilgængelige lagerbeholdning.
  • Det er vigtigt at sikre nøjagtighed i indtastning af lokationer og varer for at undgå fejl i lagerstyringen.

Effektiv håndtering af lagerflyt i Rackbeat sikrer præcis registrering af varernes placering og tilgængelighed. Denne funktion er afgørende for virksomheder med komplekse logistikbehov.