Slik bruker du (Fellesskap) til utviklingsforslag

I denne artikkelen skal vi forklare hvordan du kan bruke vår in-app funksjon til å komme med utvilkingsforlsag. Vi skal guide deg gjennom prosessen og vise deg hvordan du kan dele dine gode ideer og se hva andre brukere har delt.

Det ligger en fane i deres Rackbeat avtale, som dere kan bruke for å dele deres gode ideer og se hva andre brukere har delt.

Community

I høyre hjørne ved siden av deres firma/brukernavn, ligger det en fane som heter "Community"

Når du trykker her, åpnes et vindu hvor du kan se ideer som allerede har blitt lagt til av andre brukere. Her har du muligheten for å stemme på de ideene du syns er gode. På denne måten kan vi lettere prioritere de utviklingsforslagene vi skal arbeide på, ved å se på de som har flest stemmer.

Tilføy dine egne forslag

Du kan også legge til dine egne ideer ved å klikke på "Add an Idea" og deretter legge til en tittel og beskrivelse av hva ideen handler om. Det er viktig at du beskriver så mange detaljert som mulig, slik at vi forstår hva det egentlig dreier seg om.

Hvis vi mangler informasjon omkring din ide, kan det være at vi kontakter deg for å få yttligere opplysninger, slik at vi kan legge til dette i beskjeden.

Status på deres forslag

Du kan også holde deg oppdatert på om utviklingen av de ideene som blir lagt til, ved å se på de taggene som er knyttet til ideen. Det er 5 forskjellige nivåer en ide kan bli tildet, hvilket er følgende:

1. Idea submitted
    Ideen har blitt gjennomgått av vår moderator og det er ikke yttligere spørsmål
  2. Under consideration
    Ideen har blitt vurdert av våre medarbeidere og vil nå bli sendt videre til utvikleren vår for en grundig vurdering og videreutvikling
  3. Planned
    Ideen har blitt godkjent og vil bli inkludert i vår utviklingsplan
  4. In development
    Ideen er for øyeblikket under utvikling og blir aktivt arbeidet på
  5. Shipped
    Ideen har blitt fult utviklet og implementert i systemet

Alle nye ideer blit først tilgjengelige i oversikten, etter de har blitt lest gjennom av vår moderator og sikrer at vi har forstått hva det dreier seg om. Hvis vi ahr bruk for yttligere forståelse av utkastet, vil vi kontakte dere her.

Fællesskab ide niveauer (1)

Kommentarer

I oversikten har dere også muligheten til å legge til kommentarer til de eksisterende ideene. Disse kommentarene kan være relatert til å utvide ideen/beskrivelsen eller gi yttligere informasjon. Vår moderator vil også legge til kommentarer angående utviklingsplanen eller eventuelle mangelr som kan oppstå.

Fællesskab ide kommentar-1

Announcements (meddelelser)

Det er også en fane til meddelelser, altså announcements, som løpende oppdateres med de seneste begivenhetene i Rackbeat-utvilkingen. Dette gjør at dere alltid kan følge med på hva som skjer.

Fællesskab announcements fane-1