Slik oppretter du notater for spesifikke kunder

Uansett hvor mange kunder du har, er det alltid nyttig å ha oversikt over avtalene du har med hver enkelt kunde. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du oppretter og får tilgang til kundenotater for bestillinger, fakturaer og tilbud i Rackbeat.

Har du spesifikke avtaler med en kunde som både du og dine ansatte bør være oppmerksomme på neste gang dere skal handle med kunden?

Da har vi gjort det enklere for deg å holde styr på dem. Du kan nemlig opprette notater på dine kunder som kan nås når du skal opprette eller redigere et tilbud, en bestilling eller en faktura.
For å opprette en notat på en kunde i Rackbeat, må du gjøre følgende:

1. Klikk på "Salg" og gå til "Kunder"

Click on Kunder

2. Her må du finne kunden du vil opprette en notat for

Click on Test

3. Klikk deretter på "Notater"

Click on Notater

4. Nå kan du skrive inn din notat

Her skriver du den spesifikke notat som skal gjelde for kunden din:

Type "Note"

5. Avslutt ved å trykke på "Lagre"

Når du er ferdig, husk å trykke "lagre":

Click on Lagre
 Slik har du opprettet en notat på kunden din i Rackbeat. Men hvordan finner du den på selve ordren?

Det går vi gjennom her 👇​
1.  Opprett en ny ordre

Du begynner med å klikke på "Opprett ny" inne i ordreoversikten din. (Samme fremgangsmåte gjelder for fakturaer og tilbud):

Click on  Opprett ny

2. Så velger du kunden

Her velger du hvilken kunde ordren skal opprettes på:

Click on Opprett ordre…

3. Opprett ordren

Klikk på "Opprett og rediger" for å komme til notat:

Click on Opprett og rediger

4. Deretter klikker du på "Kunden har 1 notat!"

På høyre side av skjermen vil du kunne se at denne kunden har én eller flere notater som du kan gjennomgå.

Når du klikker på teksten, "Kunden har 1 notat!", vil det vises et popup-vindu som viser merknadene som er lagt til på kunden:

Click on Kunden har 1 notat!

5. Klikk på notat i popup-vinduet

Hvis det er flere notater, må du trykke på den spesifikke notat i popup-vinduet for å få tilgang til den.

Click on the note

6. Her vil teksten fremkomme

See note
Nå har vi gått gjennom hvordan du og dine ansatte både oppretter og får tilgang til en notater for en spesifikk kunde.

Vi håper dette kan bidra til å effektivisere og styrke deres salgsprosess og kunderelasjoner 🙌​.