Faner i Rackbeat

Rackbeat tillater opprettelse av brukerdefinerte faner via iFrames for integrasjon av eksterne plattformer, hvilket gjør de, tilgjengelige for alle brukere.

I Rackbeat kan du opprette brukerdefinerte faner som gir deg mulighet til å integrere og få tilgang til eksterne plattformer direkte innenfor Rackbeat ved hjelp av iFrames. Dette gjør det mulig å tilpasse din opplevelse og effektivisere arbeidsprosesser.

Tilgang til Faner

For å få tilgang til og administere de brukerdefinerte fanene i Rackbeat, kan du følge disse trinnene:

1. Naviger til Firmainnstillingene: Plasser musen over navnet ditt øverst i høyre hjørne og klikk på "Firmainnstillinger"
  2. Velg Faner: Fra menyen på venstre side, klikk på "Faner".

Opprettelse og Administrasjon av Faner

Opprettelsen av en ny fane krever noen enkle trinn:

• Gi Fanen et navn: Velg et passende navn som vises i menyen øverst i Rackbeat
  • Angi URL: URL'en skal være sikker (starter med "https://")
  • Aktivitetsstatus: Velg om fanen skal være aktiv (synlig) eller inaktiv
  • Velg ikon: Tilpass fanen ytterligere ved å velge et ikon

Disse innstillingene endres når som helt ved å redigere den pågjeldende fanen.

Begrensninger

Faner krever at den innebygde siden støtter iFrame-teknologi. Sider som ikke støtter iFrames kan ikke integreres som en fane.

Synlighet

Når opprettet, vil fanene være synlige for alle brukere på plattformen, hvilket sikrer en ensartet brukeropplevelse.