Slik oppretter du en lagerflytting

Du kan flytte varene dine fra en lokasjon til en annen. Du har også muligheten til å flytte varene til en midlertidig "transport" lokasjon, hvis varene f.eks. skla flyttes fysisk fra en andresse til en annen.

Lagreflytting kan opprettes på to måter: manuelt eller via import. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du oppretter lagerflytting manuelt. Hvis du trenger hjelp til import, kan du lese Helpdesk artikkelen vår "Slik importerer du en lagerflytting".

Manuell opprettelse av lagerflytting

1. Velg fanen "Varer" øverst på siden
  2. Klikk på "Lagreflytting" i menyen
  3. Klikk på "Opprett ny" øverst i høyre hjørne
  4. Velg den datoen lagerflyttingen skal være gjeldende fra, hvilken lokasjon varen skal flyttes fra og til, og angi en årsak for flyttingen
  5. Velg det produktet du ønsker å flytte og angi antallet. Hvis du vil flytte flere produkter kan du klikke på "+ Ny linje"
  6. Klikk på "Opprett lagerflytting utkast"
  7. OBS! Lagerflyttingen lagres som et utkast - når du klikker på "Bokfør" i oversikten vil lagerflyttingen slå gjennom og lagerantallet oppdateres for de respektive lokasjoner

TIPS: Hvis du oppretter en "midlertidig" lokasjon (f.eks. "transport"), kan du benytte denne som en mellomliggende lokasjon når du skal flytte varer fra én adresse til en annen. På denne måten vil du aldri miste overblikket over hvor varene dine er - heller ikke uner lagerflytting.