Slik oppretter du en leverandør kredit-nota

1. Velg fanen "Innkjøp" øverst på siden
  2. Klikk på "Fakturaer" i menyen
  3. Velg "Bokført" i boksen "Arkivert"
  4. Finn den leverandørfakturaen du ønsker å lage en kreditnota på
  5. Gå til venstre på fakturalinjen, og velg deretter "Opprett kreditnota"
  6. Skriv eventuelt et notat og overskrift til kreditnotaen
  7. Velg det antallet det skal lages en kreditnota på
    Hvis det er noen av varene du ikke ønsker å inkludere i kreditnotaen, kan du slette dem fra listen ved å klikke på "X" til høyre på varelinjen
  8. Klikk "bokfør"
  9. Velg om lageret skal justeres tilbake og i så fall om varene skal trekkes fra lageret på fakturadatoen
  10. Angi en årsak til kreditnotaen
  11. Klikk "Bokfør" for å avslutte

Tips: Du kan se alle kreditnotaer hvis du velger "Fakturaer" i menyen og deretter "Kreditnota" i boksen "Type"