Slik oppretter du en leverandørgruppe

Når du oppretter en ny leverandør vil du automatisk bli bedt om å tilknytte den til en leverandørgruppe. Det er både effektivt og praktisk å gruppere leverandørene dine. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter leverandørgrupper.

1. Velg fanen "Innkjøp" øverst
  2. Klikk på "Leverandørgrupper" i menyen
  3. Klikk på "Opprett ny" i øverste høyre hjørne
  4. Inntast navn og (valgfritt) nummer på leverandørgruppen
    NB! Hvis du lar felter "Nummer" stå tomt vil Rackbeat autogenerere et nummer
  5. Klikk på "Opprett ny leverandørgruppe" for å avslutte

Hvis din Rackbeatavtale er integrert med e-conomic, synkroniseres leverandørgruppene din slik at de alltid fremgår i begge systemer.