Slik oppretter du en ny kundegruppe

Kundegrupper gjør det mulig for deg å angi en rabattsats som blir standard for kundene tilknyttet gruppen. Du kan også trekke spesifikk omsetnings-/ salgsstatistikk. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter en kundegruppe.

1. Klikk på fanen "Salg" øverst på siden
  2. Klikk på "Kundegrupper" i menyen
  3. Klikk på "Opprett ny" øverst til høyre
  4. Nå blir du bedt om å:
    • gi kundegruppen et nummer
      Hvis du ikke gir gruppen et nummer vil Rackbeat automatisk generere et unikt nummer for deg
    • gi kundegruppen et navn
    • gi kundegruppen en eventuell rabattsats, slik at samtlige kunder i denne kundegruppen vil så X% på varene
    • velge om eksisterende kunder i denne kundegruppen også skal oppdateres med denne rabattsatsen
  5. Klikk "Opprett ny kundegruppe" for å avslutte eller "Opprett og ny" (for automatisk å gjøre klart til å opprette en ny kundegruppe)

Når kundegruppen er oprettet kan du redigere kundegruppen yttligere:

1. Klikk på gruppenummeret til venstre for å gå inn på den aktuelle kundegruppen
  2. Velg fanen "Varer" til høyre
  3. Her vil du få muligheten til å endre prisen for bestemte varer, slik at hele kundegruppen har en fast pris på bestemte varer
    Du kan også importere prisene