Slik oppretter du en ny leverandør

Du kan opprette leverandører på to måter i Rackbeat: manuelt og via import. Nedenfor guider vi deg gjennom hvordan du kan opprette leverandører manuelt.

NB! Før du kan opprette leverandører, må du ha opprettet "Leverandørgrupper" da disse skal knyttes til leverandørene. Hvis du allerede har opprettet en leverandørgruppe kan du fortsette med guiden nedenfor. Hvis du ikke har opprettet leverandørgrupper enda og har trenger hjelp til dette, kan du bruke guiden vår: Slik opretter du en leverandørgruppe

Manuell oprettelse av leverandører

1. Velg fanen "Innkjøp" øverst
  2. Klikk på "Leverandører" i menyen
  3. Klikk på "Opprett ny" i øverste høyre hjørne
  4. Angi opplysninger på leverandøren
  5. Klikk på "Opprett leverandør" for å avslutte

Hvis du trenger hjelp til å opprette leverandører via import, kan du lese guiden vår: Slik importerer du leverandører. Her kan du også lære hvordan du oppdaterer eksisterende leverandører via import.