Slik oppretter du en strukturvare

En strukturvare er en samling av de delene som skal til for å lage en hel vare. Hvis du f.eks. skal lage et bord, må du bruke 4 ben, en bordplate og skruer. Disse delene er til sammen en strukturvare. Les videre for å lære hvordan du oppretter en.

Strukturvarer kan opprettes på to måter: manuelt og via import. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter estrukturvarer manuelt. Hvis du trenger hjelp til å importere varene, kan du lese Helpdesk-artikkelen vår "Slik importerer du strukturvarer".

Manuell opprettelse av strukturvarer

1. Velg fanen "Varer" øverst på siden
  2. Klikk på "Strukturvarer" i menyen
  3. Klikk på "Opprett ny" øverst til høyre
  4. Fyll ut informasjonen om strukturvaren
  5. Nederst på siden kan du legge til de produktene som skla inngå i strukturvaren. Klikk på produktfeltet og velg et produkt som skal inngå i strukturvaren og angi antallet som treng av produktet.
    For å legge til en produktlinje klikker du på "Legg til nytt produkt" og gjentar prosedyren over
  6. Hvis du ønsker en annen salgs- eller kostpris en det som foreslås av systemet, kan du taste inn disse
  7. Klikk på "Opprett strukturvare" for å avslutte eller "Opprett og ny" for å avslutte den aktuelle strukturvaren og begynne opprettelse av en ny