Slik oppretter du en vare

Varer kan opprettes på to måter i Rackbeat: Manuelt eller via en import. Nedenfor guider vi deg gjennom hvordan du oppretter varer manuelt.

OBS! Før du kan oprette en vare må du opprette en varegruppe. Fortsett med guiden nedenfor hvis du allerede har oprettet varegruppene dine - og hvis du trenger hjelp med oprettelsen av varegrupper, kan du bruke denne guiden: "Slik opretter du en varegruppe".

Manuell oprettelse av varer

1. Velg fanen "Varer" øverst
  2. Klikk på "Produkter" i menyen
  3. Klikk på "Opprett ny" øverst til høyre
  4. Fyll ut den generelle informasjonen om varen
    NB! Salgsprisen i Rackbeat skal alltid angis uten moms
  5. Klikk på "Opprett produkt" for å avslutte

For informasjon om import av varer via en Excel-fil, gå til Helpdesk-artiklen "Slik importerer du nye varer"