Slik oppretter du et tilbud

I Rackbeat kan du opprette et tilbud til en kunde, som du senere kan konvertere til en ordre hvsi kunden aksepterer tilbudet. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter et tilbud

1. Velg fanen "Salg" øverst
  2. Klikk på "Tilbud" i menyen
  3. Klikk på knakken "opprett ny" i øverste høyre hjørne
  4. Velg en kunde fra listen (har du mange kunder, kan du trykke "vis flere resultater" for å få hele kundelisten med eller søke etter et kundenavn/kundenummer ved å skrive direkte i tekstfeltet)
    NB! Du kan også velge "Opprett" nederst i drop-down menyen for å opprette en helt ny kunde
  5. Klikk på "Opprett og rediger"
  6. Angi relevant informasjon
  7. Legg til varer ved å klikke på "Opprett ny"/"Lag varesamling"
  8. Velg varen/varesamlingen og angi antall og annen relevant informasjon
  9. Klikk så på "Lagre" eller "Lagre og ny" (hvis du ønsker å legge til flere varer i tilbudet)
  10. Klikk "Send til kunde" for å avslutte. Hvis tilbudet skal sendes til kunden på e-mail, markeres dette