Tilleggsmodulen: B2B

Rackbeats tilleggsmodul "B2B" gjør at du sparer dyrebar tid ved å automatisere og strømlinje arbeidsflyten din. Med B2B-tilleggsmodulen får du adgang til amnge muligheter.

Med B2B-engrosmodulen vår kan du opprette et unikt bruker-login til B2B-kundene dine som gir dem adgang til den nåværende beholdningen din og plasserer engrosorderen deres direkte gjennom Rackbeat.

Ved å bruke modulen får kundene dine direkte innsikt i de aktuelle lagernivåene dine og en komplett realtidsoversikt over lagernivåer, for eksempel hvor mange produkter som er tilgjengelige for orderen, prisene på hvert produkt, samt den samlede orderen. Kundene vil også få muligheten til å angi ønsket leveringstid og kommunisere direkte med den ansvarlige selgeren på en bestemt ordre.

Aktivering av B2B

1. Hold musen over navnet ditt i hjørnet øverst til høyre og klikk på "Brukerinnstillinger"
  2. Velg "Tilføyelsesmoduler" i menyen til venstre
  3. Klikk "Innstaller" på "Wholesale B2B shop" for å aktivere modulen