Shopify: Manuell överföring av beställningar till Rackbeat

Har du en eller flera beställningar som inte har överförts till Rackbeat från Shopify, kan du använda denna guide för att manuellt överföra dem.

1. Klicka på "Företagsinställningar"

Börja från början genom att logga in på ditt Rackbeat-konto. Håll sedan muspekaren över ditt användarnamn och gå till dina företagsinställningar:

2. Klicka på Apps

På vänster sida i menyn kan du klicka dig in på dina appar:

3. Hitta Shopify

Hitta och klicka på dina Shopify-inställningar i listan över appar:

4. Klicka på din butik

Välj sedan din butik:

5. Klicka på Avancerat

Gå till Avancerat inne i Shopify-appen och öppna avancerad-sektionen:

6. Hitta "Manually GET Shopify Order" och sätt in order-URL

I fältet "Manually GET Shopify Order" ska du sätta in den sista strängen av order-URL:en.

För att hitta order-URL:en måste du:

Gå till Shopify och logga in på ditt konto. Navigera sedan till den aktuella beställningen.

Kopiera den sista strängen med siffror från beställningens URL.

Exempel: "admin.shopify.com/store/RACKBEATSHOP/orders/5798914851161" - kopiera "5798914851161":

7. Sätt in strängen i fältet

Efter att ha satt in order-URL:en, klicka på GET för att starta den manuella överföringen:

8. Så! Nu borde beställningen överföras korrekt till Rackbeat:

Denna guide borde förhoppningsvis ha gjort det helt klart för dig hur du överför en beställning till Rackbeat, om det skulle vara så att du saknar några beställningar från ditt Shopify-konto. 😊