Så lägger du till ett språk

I Rackbeat kan du lägga de språk som är relevanta för ditt företag. På så sätt kan du översätta dina produktnamn till det språk dina kunder föredrar. Nedan guidar vi dig genom hur du lägger till ett språk.

1. Håll datamusen över ditt företagsnamn längst upp till höger och välj "Företagsinställningar"
  2. Klicka på "Språk" i menyn till vänster
  3. Som utgångspunkt har olika språk redan skapats. Om du vill ha ett nytt språk lägger du till det språket i rutan till vänster genom att ange namn och språkkod (t.ex. "tyska" respektive "TY")
  4. Klicka på "Skapa nytt språk" för att avsluta