Sådan opretter du sprog

I Rackbeat kan du oprette de sprog, som er relevante for din forretning. På den måde vil du kunne oversætte dine produktnavne til det sprog, dine kunder foretrækker. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du opretter sprog.

1. Hold musen over dit firmanavn øverst i højre side og vælg “Virksomheds Indstillinger”
  2. Klik på “Sprog” i menuen til venstre
  3. Som udgangspunkt er der oprettet forskellige sproglag allerede. Ønsker du et nyt sproglag, tilføjer du i rubrikken til venstre ved at angive navn og sprogkode (f.eks. henholdsvis “Tysk” og “TY”)
  4. Klik “Opret nyt sprog” for at afslutte