Slik oppretter du forsendelser

Du kan foreta en full eller delvis forsendelse av salgsordrene dine. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør dette.

Effektiviser din forsendelsesprosess i Rackbeat ved å følge disse enkle trinnene, som viser deg hvordan du raskt kan avsende varer til kundene dine.

Slik oppretter du en forsendelse

1. Gå til salgsordre: Klikk på 'Salg' øverst på siden og velg 'Ordre' i menyen.
    2. Velg salgsordre: Finn og velg den salgsordren du vil opprette en forsendelse på.
    3. Start en forsendelse: Hold musen over de tre små prikkene til høyre for ordren og velg 'Opprett forsendelse'

Velg varer til forsendelsen

• Delvis forsendelse: For å sende utvalgte varer kan du justere mengden og klikke på 'Plukk' ved de varene du ønsker å sende. Statusen vil endres til 'Delvis plukket'.
    • Fordendelse av alle varer: For å sende alle varelinjene, bruk knappen 'Plukk alle'- Statusen vil da endres til 'Plukket'.

Avslutt forsendelsesprosessen

1. Last ned dokumenter: Øverst til høyre kan du laste ned en plukkliste og følgeseddel hvis det er nødvendig.
      2. Bekreft forsendelsen: Når varene er plukket, trykk på 'Bekreft'. DU kan velge å sende en følgeseddel til kunden via e-post eller kun å avslutte uten å sende.

1. Opprett faktura: Du kan ut fra ovenstående vindu velge om det skal opprettes en faktura fra sendte linjer eller ikke
          1. Hvis du huker av for 'Opprett faktura for sendte linjer', vil du få mulighet til å bokføre fakturaen umiddelbart.
    Fullfør forsendelsen:
        Bekreft eller send forsendelsen for å fullføre den, deretter endres ordrens status øverst til venstre til 'Sendt' eller 'Delvist sendt'

Annuller forsendelse

Hvis du ønsker å annullere forsendelsen, kan du gjøre dette ved å klikke på 'Slett' øverst til høyre, gitt at forsendelsen ikke er plukket og bekreftet.

Hvis du ønsker å gjøre endringer i brødteksten på e-posten som sendes til kundene dine, kan du lese denne artikkelen for å lære hvordan du kan endre malene dine: Layouts i Rackbeat.