Slik oppretter du en bestilling

I Rackbeat kan du opprette en bestilling på flere måter. Hvilken måte som passer deg best avhenger av dine arbeidsflyter. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter en bestilling fra bunnen.

Opprettelse av en bestilling via fanen "Innkjøp"

1. Velg fanen "innkjøp" øverst på siden
  2. Klikk på "Bestilling" i menyen
  3. Klikk på "Opprett ny" øverst i høyre hjørne
  4. Velg hvilken leverandør bestillingen skal være fra, eller opprett en ny leverandør ved å klikke på "Opprett" nederst i dropdown-boksen, og klikk på "Opprett og rediger"
  5. Angi relevant informasjon, referanser, betalings-/leveringsbetingelser, osv.
  6. Klikk på "Opprett ny" (eller "Lag varesamling") i midten av bildet for å opprette en eller flere varelinjer til fakturaen
  7. Velg et produkt, angi antallet og annen relevant informasjon
  8. Klikk deretter på "Lagre" hvis du er ferdig med å legge til varer, eller "Lagre og ny" hvis du vil legge til flere
  9. Klikk på "Send til leverandør" øverst i høyre hjørne - du får nå muligheten til å sende bestillingen til leverandøren på en e-mail
  10. Klikk på "Send" for å avslutte bestillingen