Slik oppretter du et språk

I Rackbeat kan du opprette de språkene som er relevant for din bedrift. På denne måten vil du kunne oversette produktnavnene dine til det språket kundene dine foretrekker. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør dette.

1. Hold musen over firmanavnet ditt øverst i høyre hjørne og velg "Firmainnstillinger"
  2. Klikk på "Språk" i menyen til venstre
  3. Som utgangspunkt er det opprettet forksjellig språklag allerede. Når du vil legge til et nytt språklag, bruker du feltet til venstre ved å angi navn og språkkode (f.eks. "Tysk" og "TY")
  4. Klikk på "Opprett nytt språk" for å avslutte