Sådan opretter du forsendelser

Du kan foretage en fuld eller en delvis forsendelse af dine salgsordrer. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du gør.

Effektiviser din forsendelsesproces i Rackbeat ved at følge disse nemme trin, som viser dig, hvordan du hurtigt kan afsende varer til dine kunder.

Sådan Opretter Du en Forsendelse:

1. Gå til Salgsordrer: Klik på "Salg" øverst og vælg "Ordre" i menuen.

2. Vælg Salgsordre: Find og vælg den salgsordre, du vil oprette en forsendelse for.

3. Initier Forsendelse: Hold musen over de tre små prikker til højre for ordren og vælg "Opret forsendelse".

Vælg Varer til Forsendelse:

• Delvis Forsendelse: For at sende udvalgte varer,  juster mængden og klik på "Pluk" ved de ønskede varer. Status ændres til "Delvis plukket".
  • Forsendelse af Alle Varer: For at afsende alle varelinjer, brug "Pluk alle". Status opdateres til "Plukket".

Afslut Forsendelsesprocessen:

1. Download Dokumenter: Øverst til højre kan du downloade plukkeliste og følgeseddel, hvis nødvendigt.

2. Bekræft Forsendelse: Når varerne er plukket, klik på "Bekræft". Du kan vælge at sende en følgeseddel til kunden via e-mail eller blot afslutte uden at sende.

1. Opret faktura: Du kan ud fra ovenstående vindue vælge om der skal oprettes en faktura fra afsendte linjer eller ej

1. Sættes der flueben i "Opret faktura for afsendte linjer" så vil du få mulighed for at fakturaen også markeres som bogført.
  3. Fuldfør forsendelsen: Bekræft eller send forsendelsen for at fuldføre, herefter ændres ordrens status øverst til venstre til "Afsendt" eller "Delvis afsendt".

Annuller Forsendelse

Hvis du har brug for at annullere en forsendelse, kan du gøre dette ved at klikke på "Slet" øverst til højre såfremt at forsendelsen ikke er plukket og bekræftet.

Ønsker du at foretage ændringer i brødteksten på mailen som sendes afsted mod din kunde, så se her hvordan du ændrer i skabelonen: Layouts i Rackbeat