Slik oppretter du en forsendelse

Du kan foreta en full eller delvis forsendelse av salgsordrene dine. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør dette.

1. Klikk på fanen "Salg" øverst på siden
  2. Klikk på "Ordre" i menyen
  3. Finn den salgsordren i overblikket du ønsker å opprette en forsendelse på
  4. Hold musen over de 3 små prikkene i høyre side og velg "Opprett forsendelse"
  5. Plukk de varene du ønsker å sende - du kan velge å foreta en full eller delvis forsendelse:

Delvis forsendelse
    Hvis du ønsker å foreta en delvis forsendelse trykket du "Plukk" ved de varene du ønsker å sende. Nå vil du se at statusen i venstre hjørne endrer seg til "Delvis plukket"

Forsendelse av alle varelinjer
    Hvis du ønsker å sende alle varene samtidig kan du foreta en massehanlding ved å klikke på "Plukk alle". Nå vil du se at statusen i venstre hjørne endrer seg til "Plukket".
  6. Øverst i høyre hjørne vil du nå kunne laste ned en plukkliste og/eller en følgeseddel
  7. Når du har plukket de varene du ønsker å sende, klikker du på "send" øverst til høyre - deretter får du muligheten til å kunne sende følgeseddelen til kunden på mail eller avslutte prosessen
  8. Forsendelsen er nå opprettet og de plukkede varene er blitt trukket fra lageret. Du vil kunne se øverst til venstre at orderens status er endret til "Avsendt"/"Delvis avsendt"

Hvis du ønsker å slette en forsendelse trykker du på "Slett" øverst i høyre hjørne.